Nordisk Utgard

1454923985_nordisk-utgard
1454924366_utgard-gulvplan.jpg
1454924366_nordisk-utgard-glamping.jpg
1454924366_nordisk-utgard-natur.jpg
Produkt nummer: 621500
Pris: DKK 5.495,00 inkl. moms
stk.

Beskrivelse:

God ventilation, godt udsyn og lys

I Nordisk Utgard er der plads til 6 personer, der skal sove. Den firkantede form gør det optimalt til glamping-indretning. Der er en dør og to store vinduer i hver ende. Der er desuden to små vinduer i jordhøjde på hver side af teltet. De mange vinduer sikrer en god ventilation, et godt udsyn og lys. Alle vinduer og døre er udstyret med myggenet. Det åndbare bomuldsstof sikrer et fremragende sovemiljø, der holder teltet køligt selv på en varm sommerdag.

  • Super flot klassik bomuldstelt på 13,2 kvm til 4-6 personer
  • Bomuld polyester dug i stærk kvalitet
  • Den tætvævede kvalitet gør dugen tæt, men stadig åndbar.
  • Mål: 430 x 295 x 240 cm, vægt 26 kg
  • Ventilationsåbninger for extra "aircondition"
  • Teltstænger kan justeres for lettere opsætning.


Rigtig godt indeklima
Gulv og kabiner købes separat. Utgard 13.2 bomuldsteltet er et åndbart og komfortabelt telt. Vi har selv sovet i teltet under sommer-skybrud og ingen vand slap ind. Det ret lave vandsøjletryk på 350 mm er derfor ikke retvisende i f.h.t. bomuldsteltene, da den tætvævede bomuldsdug lukker tæt til, så snart der kommer fugt i luften. Selvfølgelig kan der blive varmt i et Utgaard Telt, men indeklimaet er meget bedre end i de damptætte nylon telte.

Gode indretningsmuligheder
Det rektangulære Utgard har både for- og bagindgang og teltet på 13,2 kvadratmeter har mange indretningsmuligheder. Gulvet, som købes separat, lynes let sammen med teltet og så er der lukket af for kravlende insekter og vand der løber på jorden vil løbe ind under bunden istedet for at soveposen og tøjet bliver gennemblødt.

Der er plads til to kabiner, som også købes separat op og der kan sove to personer i hver kabine. Med 2 kabiner er der stadig god opholdsplads i midten mellem kabinerne.

Video: sådan rejser du et Nordisk Utgard

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail