Røgede mandler er den perfekte snack til enhver lejlighed, hvor du ønsker at servere noget lækkert for dine gæster eller bare til jer selv, til maden eller til en hyggeaften foran fjernsynet eller bålet. De er nemme at lave. Her har du opskriften på en sikker vinder.

roegede-mandler

 

Kammas saltede, ristede og røgede mandler

500 gram mandler

8 dl kogende vand blandet med ca. 3/4 dl salt

2 spsk fint salt

ca. 1/3 dl rapsolie

 

Sådan gør du
De 500 gram mandler kommes i 8 dl kogende vand, som er blandet med ca. 3/4 dl salt. Mandlerne skal ligge i lagen 20 minutter. Vandet hældes fra og 2 spsk. fint salt drysses over mandlerne. Derefter hældes ca. 1/3 dl rapsolie over. Olie og mandler blandes godt. Mandlerne drysses ud på et stykke bagepapir, som ligger på en bagerist og de bages med varmluft ved 100 grader i ca. 2 timer. Tilsidst røges mandlerne i røgeovn i 10-30 minutter afhængig af ønsket røgsmag.

 

Danish Outdoor er specialister inden for røgeovne også kaldet rygeovne. Se vores udvalg af rygeovne her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail