Spegepølse blandinger

I dine hjemmelavede spegepølser kan du selv bestemme kødkvaliteten, fedtprocenten, røgsmagen. Den letteste og sikreste måde du kan komme igang med at lave spegepølser, er med krydderiblandingerne, som udover krydderier også indeholder GDL. GDL sikrer, at spegepølsen gennemgår en lettere syrning indenfor få timer, efter du har lavet pølsesfarsen og stoppet den i spegepølseskindene.

Der er mange faktorer som har indflydelse på det færdige resultat og vi vil gerne fremhæve disse ting: gode råvarer, høj hygiejne og undgå træk og undgå lav fugtighed i de første 4-5 dage af modningstiden. Ønsker du at eksperimentere med en naturlig modning med mælkesyrekultur har vi Bitec kultur som er beregnet til dette. Husk også at vi tilbyder spegepølse kursus og spegepølsekursus trin 2.

Fransk Hvidløgsspegepølse

Til 10 kg kød

Pris: DKK 55,00
Almindelig spegepølse

Til 10 kg kød

Pris: DKK 55,00
Chorizo

Til 10 kg kød

Pris: DKK 95,00
Ølpinde

Til 10 kg kød

Pris: DKK 95,00
Peperoni spegepølse

Til 10 kg kød

Pris: DKK 95,00
Sønderjysk spegepølse

Til 10 kg kød

Pris: DKK 55,00
Kartoffel spegepølse

Til 10 kg kød

Pris: DKK 55,00
Oksespegepølse

Også god til vildt

Pris: DKK 55,00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail