Grillpølse-blandinger

De fleste af vores krydderiblandinger til grillpølser er nu blevet tilpasset til private husholdninger og hovedparten af posernes indhold rækker nu derfor til 4-5 kg kød. 

Så let kan du selv lave grillpølser med grillpølseblandingerne:

  1. Anvend koldt kød og koldt vand (under 5 grader).
  2. Rør salt i farsen hvis salt skal tilsættes for sig selv ellers gå direkte til pkt. 3.
  3. Opløs krydderiblandingen i ½-delen af vandet og tilsæt det til farsen under omrøring.
  4. Tilsæt derefter nogenlunde resten af vandet under omrøring indtil farsen bliver lind (lidt mere blød end frikadellefars).
  5. Fyld pølsefarsen i lammetarm eller svinetarm med en pølsestopper. Presningen skal være så løs, at du har mulighed for at dreje pølserne af efterfølgende.
  6. De afdrejede grillpølser skal i en gryde med 80 grader varmt vand i 10-12 minutter alt efter tykkelse. 
  7. Hvis du ønsker en dejligt røget smag kan du røge dine grillpølser ved 60 grader i ½ time eller indtil de er gyldenbrune.
  8. Tilsidst kan du grille dem eller stege dem på panden ved lav/middel varme.

Når du bliver mere erfaren kan du vælge at lave en bindefars og det lærer du bla. på vores pølsemageri kursus.

Gammeldags Bayersk grillpølseblanding

Til 5 kg kød

Pris: DKK 55,00
Frankfurter grillpølseblanding

Til 4 kg kød

Pris: DKK 55,00
Ringrider grillpølseblanding

Til 5 kg kød

Pris: DKK 55,00
Øko Frankfurter grillpølseblanding

1 kg Øko. blanding til 7 kg kød

Pris: DKK 145,00
Grillpølseblanding med Jalapeno-Chilli

Til 5 kg kød

Pris: DKK 55,00
Grillpølseblanding med røget paprika

Til 5 kg kød

Pris: DKK 55,00
Grillpølseblanding Hot Curry

Til 4 kg kød

Pris: DKK 55,00
Grillpølseblanding Original

Til 5 kg kød

Pris: DKK 55,00
Oksekødsgriller

Til 5 kg kød

Pris: DKK 55,00
Glutenfri pølseblanding

Glutenfri Til 6,5 kg kød

Pris: DKK 95,00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail