Kuplen Pizzaovn med aftræk til skorsten

1496753562_kuplen-pizzaovn-skorstensudtag
Produkt nummer: 301011

Pris: DKK 9.900,00 inkl. moms
stk.

Beskrivelse:

Denne model af Kuplen Pizzaovn har aftræk til skorsten med spjæld og en kraftigere støbejernsdør med plads til 2 stegespyd. Skorstensrør købes særskilt og findes i 0,5 meter og 1 meter længde.

Kuplen stenovnene bliver fremstillet af erfarne ovn håndværkere i Portugal. Modellen med skorsten kan vi levere i 2 forskellige størrelser, med et grundmål på 100 x 100 cm og 120 x 120 cm. 

Kuplen stenovnene bliver fremstillet i Portugal af cementforstærket ler og består af 2 kuber med isolering imellem. Som noget nyt fra 2014 er der anvendt keramisk isolering, hvilket giver en endnu bedre funktion af ovnene. Det tager ca. 1½ time at gennemvarme inderskalen i ovnen og det er kortere tid end ved de fleste andre ovne på markedet.

Der kan forekomme leveringstid på disse ovne, men forhør om lager-status. 

Den kraftige støbejernsdør er 2-delt og hænglset i den ene side.

Som ekstra tilbehør har vi stege-spyd i rustfri stål til Kuplen Pizzaovn og spyddet giver helt nye anvendelses-muligheder, da gode kødstykker bliver fantastiske efter en tur på spyddet i ovnen.

Model

ydermål

Indv. diameter

vægt

K80 m. skorsten

100x100 cm

80 cm

300 kg

K100 m. skorsten 

120x120 cm

100 cm

360 kg

Bemærk forbedret version: Kuplen Pizzaovn leveres nu med en forbedret kork-coating, der mindsker udvendige revne-dannelser og desuden er installeret et termometer i gennem murstenen rundt om døråbningen. 

Installation

Pga vægten skal der anvendes godkendt løfte- og transportudstyr til transporten frem til og op på en modsvarende velfundamenteret underdel. I hvert hjørne af ovnens grundflade er indstøbt en løfte-krog fast forankret i bundfladen og de kan anvendes til at løfte ovnen med kran.

Installeres ovnen uden et beskyttende tag anbefaler vi overdækning af oven i vinterhalvåret for at undgå frostsprængninger i keramikken.  

Opvarmningstid på ca. 1½ time.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail