Tommerup Middelalderovn

Tommerup Middelalderovn
Produkt nummer: 302010
Pris: DKK 11.900,00 inkl. moms
stk.

Beskrivelse:

Tommerup Middelalderovn er designet af Danish Outdoor udfra et lille billede af en ovn, som er afbildet på det 70 meter lange Bayeux-tapet, som blev vævet for snart 1000 år siden og som stadig hænger på et museum i Frankrig.

Udover at ovnen således har en spændende baggrundshistorie er ovnen fantastisk i funktion.

Du tænder to almindelige lejrbål - et under og et andet oven på den store ovn. Undervarmen og overvarmen der fremkommer på den måde giver ovnen de gode egenskaber - at man så ovenikøbet har en kraftig rist liggende på toppen af ovnen, til enten grillning eller til pander og gryder gør at man med Middelalderovnen har en stor ovn samt en god grill og et bålkomfur i en god arbejdshøjde.

Ovnen måler: lxbxh : 83 x 51 x 80 cm, hvor breddemålet er uden de kraftige ringe til bærepinde.

Ovnen er lavet i jern, håndtag og hængsler er håndsmedet i gl.dags smede-esse og yderst har ovnen fået en varmefast flot rustik pulverlakering.

Ovnen vejer ca. 70 kg og kan således løftes af to personer med kraftige pinde i de ringe, som er påsvejst i alle 4 hjørner.

Den kraftige rist på toppen er to-delt så det er lettere at fyre mere på bålet på toppen af ovnen og i bagekammeret finder du en stor kraftig bageplade med håndtag.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail