Danish Outdoor er en specialbutik med røgeovne, båludstyr, pølseudstyr, brygudstyr, æblepressere, pizzaovne og ud i naturen grej til private og institutioner. 

Vi startede op i 2006 og har gennem årene fået flere og flere stamkunder blandt både private, institutioner og virksomheder.

I 2014 flyttede vi til større lokaler i Tommerup Erhvervspark, Østerbro 4, 5690 Tommerup. 

Når du ringer eller sender en email til os, er det enten Brian Hyldborg eller Jacob Andersen, der svarer og vi er indehavere i Danish Outdoor. Vi nyder vores tilværelse som selvstændige og vi nyder så ofte, vi kan få tid til det, at tænde op i røgeovnen, bålgrillen eller pizzaovnen sammen med vores familier. Vi har selv udviklet en del af produkterne og da vi selv bruger udstyret kan vi svare på de fleste spørgsmål. Vi er dog heller ikke blege for at indrømme, når der er noget vi ikke har 100 % styr på endnu og vi lærer hver dag nye ting fra vores kunder.

 

Råd og vejledning

I modsætning til mange andre netbutikker, kan vi godt lide den tætte kontakt til vores kunder og vi bruger gerne tid på at give råd og vejledning. Vi lytter også gerne til forebedringsforslag. Hvis du har forslag til forbedringer vil vi meget gerne høre fra dig - det kan være til netbutikken, til vores produkter, eller også hvis du får en idé til et helt nyt produkt, som du mener kunne passe i vores sortiment.

Gennem årerne har der deltaget mere end 4500 personer på vores røgekurser, pølsemagerikurser eller bryggekurser.

Røgekurser afholder vi vores bålhytte på Tallerup Alle 10.

baalhytte

 

Bedste leverandører, bedste kvalitet!

Vi laver selvfølgelig ikke alting selv. Vi samarbejder med både danske og udenlandske virksomheder om udvikling og produktion af spændende nye produkter.

 

Hvem møder du hos Danish Outdoor ? 

Udover de 2 indehavere Brian Hyldborg og Jacob Andersen, har vi på kontoret og i pakkeriet Louise Dahl og Helle Rysholt, som pakker de fleste ordrer fra netbutikken. Kokken Henrik Houborg Kristensen fra Esbjerg hjælper os med at udvikle og afholde røgekurserne. Klaus Ankerstjerne Eriksen, der har eget bryggeri hjælper os med brygudstyr og med at holde bryg-kurser.

 

Netbutik og fysisk butik.

Vi tilstræber at have alle varer på lager og derfor kan vi som regel levere meget hurtigt når du bestiller i vores netbutik. 

 

Du er også velkommen i butikken på Østerbro 4 i Tommerup St. på Fyn på alle hverdage mellem kl. 13-16.

  

Lukkedage:

Fredag efter Kr.Himmelfartsdag

Alle dage mellem jul og nytår

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail