Danish Outdoor er en specialbutik med røgeovne, båludstyr, pølseudstyr, brygudstyr, æblepressere, pizzaovne og ud i naturen grej til private og institutioner. 

Danish Outdoor startede op i 2006 og har gennem årene fået flere og flere stamkunder blandt både private, institutioner og virksomheder.

I 2014 flyttede vi til større lokaler i Tommerup Erhvervspark, Østerbro 4, 5690 Tommerup. 

I 2020 solgte Jacob Andersen og Brian Hyldeborg, som startede Danish Outdoor, virksomheden til Christina Fangel Vollstedt. Christina har mere end 30 års erfaring indenfor pølsemageri og madlavning. Sammen med hendes mand og familie, lever Christina et Outdoor liv og vil gøre Danish Outdoor til Danmark's førende webshop for gør-det-selv danskerne. Når du ringer eller sender en email til os, er det enten Christina eller hendes datter Karoline Vollstedt der svarer.

Vi har selv udviklet en del af produkterne og da vi selv bruger udstyret kan vi svare på de fleste spørgsmål. Vi er dog heller ikke blege for at indrømme, når der er noget vi ikke har 100 % styr på endnu og vi lærer hver dag nye ting fra vores kunder.

 

Huset's eksperter 

Til vores kurser har vi hentet nogle fantastiske eksperter ind, så vi kan få det bedste ud af vores produkter. Røgekurserne udvikles og afholdes af Kokken Henrik Houborg Kristensen. Vores brygkurser afholdes af den lokale bryg ekspert Klaus Ankerstjerne Eriksen, som har eget bryggeri i Magtenbølle. Har du spørgsmål til dit eget bryggeri, kan du møde Klaus hver torsdag mellem kl. 14-16 i vores butik i Tommerup. 

 

Kurser

For at vi kan få det bedste ud af vores produkter tilbyder vi røgekurser, pølsemagerikurser og ølbryggekurser. Gennem årerne har mere end 4500 personer deltaget på vores røgekurser, pølsemagerikurser eller bryggekurser.

Røgekurser afholder vi i bålhytten på Tallerup Alle 10.

baalhytte

 

Bedste leverandører, bedste kvalitet!

Vi laver selvfølgelig ikke alting selv. Vi samarbejder med både danske og udenlandske virksomheder om udvikling og produktion af spændende nye produkter.

 

Netbutik og fysisk butik.

Vi tilstræber at have alle varer på lager og derfor kan vi som regel levere meget hurtigt når du bestiller i vores netbutik. Du kan også besøge vores showroom og butik i Tommerup, hvor vi har åbent i hverdagene mellem kl. 9-12 og 13-16. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail