Mosterier

Intet kan slå friskpresset æblemost fra egen æblepresser
Har du æbler i haven, så er det oplagt at have sit eget hjemmemosteri. Køb en frugtmølle og frugtpresser og pres dine æbler til æblemost og lav dit eget mosteri. Friskpresset æblemost fra egen æblepresser er der intet, der kan hamle op med. Hvis du har mange æbler i haven eller kan få lov at hente nedfaldsæbler ved naboen eller i nærmeste æbleplantage, så er det praktisk at anskaffe en æblepresser, så du nemt kan lave hjemmelavet æblemost.  
 
Æblerne rives på en frugtmølle (også kaldet en æblekværn), før de presses i en frugtpresse (eller æblepresse). Vi satser på de traditionelle kurvepressere, fordi vi synes, at de er lettest at arbejde med. Den most, der ikke drikkes på dagen, puttes i fryseren i plastdunke eller BiB-poser og kan tages op og drikkes som et vitaminshot i løbet af vinteren.
 
Der medfølger vejledning til alle vores mosterier. Når du får mod på det, kan du selvfølgelig også eksperimentere med at lave din egen æblecider af noget af mosten. Vi har nøje udvalgt alle æblepressere, frugtkværne og tilbehør i sortimentet og ring endelig på 28 15 76 34, hvis du vil vide hvorfor eller har andre spørgsmål.
 
BEMÆRK: VI SÆLGER DE ORIGINALE EUROPÆISKE ÆBLEPRESSERE OG ÆBLEKVÆRNE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail