Spegepølse kursus

1377529926_0-Spegepølse-2
Produkt nummer: 950020

Pris: DKK 900,00 inkl. moms
stk.

Beskrivelse:

Spegepølsekursus: Grundkursus omkring hurtigmodnede spegespølser.

Spegepølsen er én af danskernes favorit som pålæg på rugbrød. Så hvorfor ikke lave dem selv og få lige den smag du selv ønsker.

På dette kursus får du den grundlæggende vejledning i hjemmeproduktion af spegepølser. Her vil vi tale om arbejdsprocesser, hygiejne, sammensætning af kød og krydderier, samt de forskellige typer af tarme/pølseskind.

Du kommer til at lave forskellige spegepølser, lige fra at hakke kødet til stopning i tarme og vi gennemgår, hvordan den videre proces er med modning, røgning samt smags- og konsistensudvikling. Vi går også ned i de vigtige detaljer omkring modningstemperaturer og luftfugtighed.  Med andre ord - vi lærer dig håndværket og giver dig god viden så du kan komme igang med selv at lave spegepølser.

 Kursus-program

  • Gennemgang af hygiejnens vigtighed ved fremstilling af spegepølser.
  • Varekundskab i forbindelse med valg af kød, kødudskæringer og krydderier.
  • Tips og tricks til anvendelse af forskelligt udstyr.
  • Teori og derefter fremstiller vi sammen forskellige spegepølser.
  • Vi gennemgår også hvordan de forskellige produkter tørres og røges.
  • Smagsprøver på forskellige typer spegepølser.

Undervisere på kurset er

  • Brian Hyldborg fra Danish Outdoor, som har flere års erfaring med spegepølser og andet indefor pølsemageri og røgning.

Kursus sted

Kurset afholdes i køkkenet på Glamsbjerg Fri-og Efterskole, Krengerupvej 50, 5620 Glamsbjerg .

 

Hvis du bliver forhindret i at deltage i et kursus du har booket dig ind på og har betalt for, kan du indtil 7 dage før kurset ringe til os eller sende email for at høre om vi har ledig plads på en anden kursusdato, eller du kan melde fra og få hele kursusgebyret tilbage. Hvis du melder fra senere end 7 dage før kurset (dog ikk på kursusdagen), betaler vi halvdelen af kursusgebyret tilbage.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail