Pølsemageri kursus

grillpoelser-i-roegeovn-web
Produkt nummer: 950015

Pris: DKK 900,00 inkl. moms
stk.

Beskrivelse:

Pølsemageri kursus - (bemærk kursussted, se nederst)

Kom med på vores kursus og lær en masse om bindefars, gode råvarer, krydderier og få masser af tips og tricks til at dine egne hjemmelavede grillpølser og kødpølser.

 

Kursus-program

 

  • Gennemgang af hygiejnens vigtighed ved pølsefremstilling
  • Gode grunde til at eksperimementere med hjemme-pølsemageri. Vi satser på at give dig en øjenåbner i forhold til de mange muligheder, du kan få ved fremstilling af dine egne grill-og kødpølser.
  • Varekundskab og hvilke få ting man behøver for at starte sit hjemmepølsemageri med tips og tricks til anvendelse af de forskellige kødudskæringer og gode råd i f.h.t. indkøb af råvarer og udstyr.
  • Teori ang. bindefars og derefter fremstiller vi sammen forskellige kødpølser og grillpølser. 
  • Vi gennemgår også hvordan de forskellige produkter tørres og røges.
  • Smagsprøver på de produkter vi har mulighed for at lave færdige på dagen.

 

Undervisere på kurset er

  • Brian Hyldborg fra Danish Outdoor, som har erfaring med grillpølser, kød-og leverpølser og spegepølser af både, grisekød, oksekød og vildt.

Kursus sted

Kurset afholdes i køkkenet på Glamsbjerg Fri-og Efterskole, Krengerupvej 50, 5620 Glamsbjerg.

 

Hvis du bliver forhindret i at deltage i et kursus du har booket dig ind på og har betalt for, kan du indtil 7 dage før kurset ringe til os eller sende email for at høre om vi har ledig plads på en anden kursusdato, eller du kan melde fra og få hele kursusgebyret tilbage. Hvis du melder fra senere end 7 dage før kurset (dog ikke på kursusdagen), betaler vi halvdelen af kursusgebyret tilbage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail