Kursus i Cider-brygning

1438251175_æblepresning14ands
Produkt nummer: 950004

Pris: DKK 650,00 inkl. moms
stk.

Beskrivelse:

Medbring dine egne æbler, vi har pressen, så dine æbler kan blive presset til most. Æblerne må gerne være godt modne og have stået en uges tid inden de bliver presset. Det giver lidt ekstra smag og sukker til din cider. Har du nedfaldsæbler med, så husk at de skal være rene.

Den friskpressede mosten hælder vi i en gærspand, hvorefter vi tilsætter gærstarter. Du tager din cider med hjem og du får anvisninger til hvordan cideren skal gære, hvordan du tapper og opbevarer cideren.

På kurset vil mikrobrygger Klaus Ankerstjerne Eriksen komme ind på:

- Krav og egenskaber til æblerne, der skal bruges til cider.

- Gennemgang af gæringsforløb og hvad du skal være opmærksom på.

- Rengøring af udstyr og råvarer.

- Hvordan du får brus (kulsyre) i din cider.

- Hvordan du tapper cideren på flasker.

I kursusprisen medfølger en 17 liters gærringsspand, gærrør og en let aftensmad.  

Kurserne afholdes i efteråret på Tallerupgård, Tallerup Álle 10, 5690 Tommerup Stationsby.

 

Hvis du bliver forhindret i at deltage i et kursus du har booket dig ind på og har betalt for, kan du indtil 7 dage før kurset ringe til os eller sende email for at høre om vi har ledig plads på en anden kursusdato, eller du kan melde fra og få hele kursusgebyret tilbage. Hvis du melder fra senere end 7 dage før kurset (dog ikke på kursusdagen), betaler vi halvdelen af kursusgebyret tilbage.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail