Tilsætninger

Gærnæringssalt, sulfit, dextrin etc. ... der er meget, du kan tilsætte dit bryg. Vi har et stort udvalg af tilsætninger, som finjusterer og forbedrer dit øl, vin eller hvad du ønsker at fremstille.

95% af væsken i øl er vand, så du har naturligvis tilegnet dig viden om dit vand, fx ved omhyggeligt at læse vandanalysen fra dit lokale vandværk. ;-) Det anbefales, at brygvandets pH-værdi under mæskning ligger omkring 5,2 til 5,5. Har dit vand en forholdsvis høj pH-værdi, så egner det sig til de mørke øltyper, men har dit vand en forholdsvis lav pH-værdi, så skal du måske overveje at lave pilsner og ales.

Fremstiller du vin, så er det en god idé at måle syreindholdet, inden du tilsætter gær. Det anbefales, at der er mellem 8 og 10 gram syre i din vin, inden du starter fermenteringen. Mindst syre i de lette og tørre vine og mest syre i de mere fyldige og søde vine med en forholdsvis høj alkoholprocent. 

Med forskellige tilsætninger kan du regulere syreindhold, vandkvalitet og andre forhold i vin, øl, mjød, cider med mere.

Acidex 1 kg.

Pr. 1000 gram

Pris: DKK 90,00
Acidex 100 gram

Pr. 100 gram

Pris: DKK 19,00
Calciumchlorid

Pr. 100 ml

Pris: DKK 29,95
Calciumsulfat

100 gr. eller 1000 gr. Pris fra:

Pris: DKK 19,95
Campden sulfit

Pr. 100 gram

Pris: DKK 29,95
Citrol

Pr. 250 gram

Pris: DKK 49,95
Desacid (calciumcarbonat)

Pr. 250 gram

Pris: DKK 49,95
Lactol

250 ml.

Pris: DKK 39,95
Magnesiumsulfat

1000 gram

Pris: DKK 49,95
Nutrisal gærnæring

Pr. 100 gram

Pris: DKK 29,95
Tartaric acid

100 gram

Pris: DKK 39,95
Vinoferm Stabivit

Pr. 100 gram

Pris: DKK 44,95
Zymex color

pr. 100 gram

Pris: DKK 39,95

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail