Tilsætninger

1504953759_acidex

Pr. 100 gram

Pris: DKK 34,00
1501262492_calciumclorid01

Pr. 100 ml

Pris: DKK 29,95
1504703394_calciumsulfat1

100 gr. eller 1000 gr. Pris fra:

Pris: DKK 19,95
1501262945_camden-sulfite01

pris fra

Pris: DKK 29,95
1501263146_citrol01

Pr. 250 gram

Pris: DKK 49,95
1501263346_desacid01

Pr. 100 gram

Pris: DKK 49,95
1550673255_gaerstop
Pris: DKK 10,00
1550750277_kalium-klorid
Pris: DKK 35,00
1501264155_lactol01

250 ml.

Pris: DKK 35,00
Magnesiumsulfat

1000 gram

Pris: DKK 49,95
Malox-100gr
Pris: DKK 40,00
Nutrisal gærnæring

Pr. 100 gram

Pris: DKK 29,95
1550673881_pectolase-ensym
Pris: DKK 10,00
1524753042_risskaller
Pris: DKK 40,00
1501265211_tartaricacid01

100 gram

Pris: DKK 39,00
1501265516_stabivit01

Pr. 100 gram

Pris: DKK 49,00
zymex100gram

pr. 100 gram

Pris: DKK 39,95

Gærnæringssalt, sulfit, dextrin etc. ... der er meget, du kan tilsætte dit bryg. Vi har et stort udvalg af tilsætninger, som finjusterer og forbedrer dit øl, vin eller hvad du ønsker at fremstille.

95% af væsken i øl er vand, så du har naturligvis tilegnet dig viden om dit vand, fx ved omhyggeligt at læse vandanalysen fra dit lokale vandværk. ;-) Det anbefales, at brygvandets pH-værdi under mæskning ligger omkring 5,2 til 5,5. Har dit vand en forholdsvis høj pH-værdi, så egner det sig til de mørke øltyper, men har dit vand en forholdsvis lav pH-værdi, så skal du måske overveje at lave pilsner og ales.

Fremstiller du vin, så er det en god idé at måle syreindholdet, inden du tilsætter gær. Det anbefales, at der er mellem 8 og 10 gram syre i din vin, inden du starter fermenteringen. Mindst syre i de lette og tørre vine og mest syre i de mere fyldige og søde vine med en forholdsvis høj alkoholprocent. 

Med forskellige tilsætninger kan du regulere syreindhold, vandkvalitet og andre forhold i vin, øl, mjød, cider med mere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail