Håndbog i vinfremstilling

1471382337_haandbogivinfremstilling
Produkt nummer: 805070
Pris: DKK 245,00 inkl. moms
stk.

Beskrivelse:

Håndbog i vinfremstilling - på danske bær og frugter
Forfatter: Anita Holmen og Lis Poulsen
 
En grundig og næsten uundværlig bog for den der vil fremstille sin egen vin af havens frugter og bær. Det skal være en fornøjelse at lave vin og resultatet skal være godt hver gang, det er formålet med denne bog skrevet af to forfattere med stor erfaring i at lave frugtvin.
 
Målgruppene er både den nye og uerfarne som vil fremstille frugtvin for første gang. Men også den erfarne vinbrygger, kan hente inspiration og nye ideer i de mere end 100 opskrifter, som er oplistet i denne bog.
 
Bogen er en opslagsbog, der giver svar på alle de spørgsmål, der kan dukke op undervejs, hvad enten det gælder hvide, rosé, røde eller hedvine, cider, mjød eller mousserende vine, valg af redskaber, frugtsorter, måling af alkoholprocenter, sød- eller tørhedsgrad o.m.a. Et detaljeret stikordregister gør det nemt at finde frem til den oplysning, man har brug for.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail