Råvarer

Vand, gær og sukker er grundkomponenterne du skal bruge, når du brygger. Kommer sukkeret fra malt bliver det til øl, vindruer indeholder sukker til vinfremstilling og honning er sukkeret, der anvendes til mjødbrygning. Æbler, pærer, kirsebær og andre frugter indeholder også sukker, som kan blive en god frugtvin. Hos os kan du købe All Grain Kit, malt, både valset og uvalset, humle, ølgær, vingær, cidergær, tilsætninger, sukker, klaringsmiddel og krydderier.

Det meste malt får vi fra Castle Malting i Belgien, som leverer et bredt udbud af kvalitetsmalt. Ensartet kvalitet og stabil levering er kendetegnende for Castle Malting. Vi er også begyndt at sælge malt fra det lokale østfynske Refsvindinge Malteri. I starten leverer de pilsnermalt, havremalt og røgmalt, men i fremtiden vil Refsvindinge levere andre typer malt.

Gæren er også en uundværlig komponent i dit bryg. Gærproducenterne har i dag udviklet flere hundrede forskellige typer gær, som bidrager til at give dit produkt sublime smagsnuancer. Gæringsprocessen er liv og en komplex proces, hvor mange komponenter arbejder sammen. Ved hjælp af krydderier, forskellige sukkertyper og forskellige tilsætningsstoffer kan processen styres. Der er mange muligheder for at manipulere med komponenterne, som indgår i fremstillingsprocessen for at opnå et tilfredsstillende resultat.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail