Temperatur og vægtfylde

Kalibreringsvædske refraktometer

Brix 71%

Pris: DKK 45,00
Lomme termometer - digital

Måleinterval: -50 til +200

Pris: DKK 158,75
maalebaeger3stk-01

Forskellige slags, pris fra:

Pris: DKK 25,00
Refraktometer - alkohol

Avanceret måleinstrument

Pris: DKK 480,00
Refraktometer - vægtfylde

Avanceret måleinstrument

Pris: DKK 480,00
Termometre - analog

måler -20 til 110 gr.

Pris: DKK 90,00
Termometre - analog

måleinterval: -10 til +110 grader

Pris: DKK 90,00
Termometre - digital

måler i intervallet: -40 til +200 grader

Pris: DKK 315,00
Termostatstyring

Styr temperaturen

Pris: DKK 445,00
Vinometer "Precision"

Stykpris

Pris: DKK 148,00
Vinometer inkl. termometer

alkoholberegning

Pris: DKK 160,00
Vinometer universal

Stykpris

Pris: DKK 28,00
Vægtfyldemåler 1100

Oechsle- og platovægt 1100 oe

Pris: DKK 85,00
Vægtfyldemåler 1150

måler op til 1150 oe

Pris: DKK 95,00

Et godt termometer og en oechslevægt er uundværlige værktøjer i hjemmebryggeriet. Under mæskning varmes malten op til bestemte temperaturer og forskellige enzymprocesser aktiveres, så stivelsen i malten omsættes til forgærbar sukker. Det er vigtigt at have styr på temperaturen, det er forskellige enzymer der aktiveres om temperaturen er 63 grader eller 68 grader. Under gæringsprocessen skal du også holde øje med temperaturen, uanset om det er øl eller vin du fremstiller.

Vi kan levere stabile kvalitets termometre, som opfylder dine krav. Husk også at måle mængden af sukker i dit bryg. Vil du vide, hvor meget alkohol gæren har lavet, så måler du sukkerindholdet umiddelbart før du tilsætter gæren og måler igen når brygget er færdiggæret og skal tappes på flasker. Differensen på de to tal delt med 7,5 giver den omtrentlige mængde alkohol, der er i brygget.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail