Temperatur og vægtfylde

Et godt termometer og en oechslevægt er uundværlige værktøjer i hjemmebryggeriet. Under mæskning varmes malten op til bestemte temperaturer og forskellige enzymprocesser aktiveres, så stivelsen i malten omsættes til forgærbar sukker. Det er vigtigt at have styr på temperaturen, det er forskellige enzymer der aktiveres om temperaturen er 63 grader eller 68 grader. Under gæringsprocessen skal du også holde øje med temperaturen, uanset om det er øl eller vin du fremstiller.

Vi kan levere stabile kvalitets termometre, som opfylder dine krav. Husk også at måle mængden af sukker i dit bryg. Vil du vide, hvor meget alkohol gæren har lavet, så måler du sukkerindholdet umiddelbart før du tilsætter gæren og måler igen når brygget er færdiggæret og skal tappes på flasker. Differensen på de to tal delt med 7,5 giver den omtrentlige mængde alkohol, der er i brygget.

Termostatstyring

Styr temperaturen

Pris: DKK 445,00
Vinometer

Stykpris

Pris: DKK 148,25
Refraktometer - alkohol

Avanceret måleinstrument

Pris: DKK 480,00
Refraktometer - vægtfylde

Avanceret måleinstrument

Pris: DKK 480,00
Kalibreirngsvædske refraktometer

Brix 71%

Pris: DKK 45,00
Vægtfyldemåler

Oechsle- og platovægt 1100 oe

Pris: DKK 85,00
Vægtfyldemåler 1150

måler op til 1150 oe

Pris: DKK 95,00
Vinometer inkl. termometer

alkoholberegning

Pris: DKK 160,00
Termometre - analog

måler -20 til 110 gr.

Pris: DKK 90,00
Termometre - analog

måleinterval: -10 til +110 grader

Pris: DKK 90,00
Termometre - digital

Måleinterval: -50 til +200

Pris: DKK 158,75
Termometre - digital

måler i intervallet: -40 til +200 grader

Pris: DKK 315,00
Målebæger

Forskellige slags, pris fra:

Pris: DKK 25,00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail