Måleudstyr

Lav en brygrapport, hvor du løbende noterer tilstanden for dit bryg. Brygrapporten fortæller dig fremover, hvordan du gentager en succes og undgår en fiasko.

Brygrapporten kan være opbygget på mange måder, min brygrapport er en tabel med følgende felter:
Dato+klokkeslet  Temperatur  Oeschlegrader  Alkohol%  Bemærkninger
 
Termometer og oechslevægt/vinometer er uundværlige måleredskaber i dit hjemmebryggeri. Husk også at købe målebæger. Med ph-strips kan du følge syre/base-tilstanden i dit bryg. I ølbrygning bør den være mellem 5,2 og 5,4. I vinfremstilling er den typisk omkring 3,6 og i cider og mjødbrygning er den omkring 3,3.
Termostatstyring

Styr temperaturen

Pris: DKK 445,00
Vinometer

Stykpris

Pris: DKK 148,25
Refraktometer - alkohol

Avanceret måleinstrument

Pris: DKK 480,00
Refraktometer - vægtfylde

Avanceret måleinstrument

Pris: DKK 480,00
Vægtfyldemåler

priser fra:

Pris: DKK 85,00
termometre

Forskellige termometre

Pris: DKK 90,00
Syretest

Pris pr. sæt:

Pris: DKK 150,00
pH-måler PHSCAN 30

Tilbud

Pris: DKK 595,00
pH strips

Flere varianter

Pris: DKK 37,00
Digital vægt

Priser fra:

Pris: DKK 265,00
Litermål

Forskellige slags, pris fra:

Pris: DKK 15,00
Målebæger

Forskellige slags, pris fra:

Pris: DKK 25,00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail