Solid maltmølle

Solid maltmølle
Produkt nummer: 60207010
Pris: DKK 1.990,00 inkl. moms
stk.

Beskrivelse:

Malten til ølbrygning skal valses inden mæskning, som er en enzymproces, hvor ølbryggeren opvarmer malten i vand og udtrækker det sukkerstof (samt smag og farve), der anvendes i gæringsprocessen. Men hvor fint skal malten valses? Det er et spørgsmål, der kan få sindene i kog blandt ølbryggere og der er sikkert mindst lige så mange svar, som der er ølbryggere.

Fordelen ved fintvalset malt er højere mæskeeffektivitet. Ulempen er at malten lettere klumper sammen og efterfølgende er det vanskeligere at separere urten fra mæsken. I Danish Outdoor kan du købe valset malt, vores effektive maltmølle kan valse flere hundrede kilo malt i timen og er indstillet til en bestemt finhedsgrad, som vi har gode erfaringer med. Vi stiller ikke på finhedsgraden, hvilke sikrer ensartet valset malt i dag og ud i fremtiden, når du kommer og køber valset malt hos os igen. Det betyder også, at vil du hellere have lidt grovere eller finere valset malt, så må du investere i en maltmølle, så du kan valse malt, der passer lige præcis til dit bryganlæg.

Vi kan levere flere forskellige maltmøller, med denne maltmølle har du en pålidelig og stabil maltmølle, velegnet til hjemmebryggeren. Og med justerbare valser. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail