Nordisk Charcuteri

Nordisk Charcuteri
Produkt nummer: 701004
Pris: DKK 295,00 inkl. moms
stk.

Beskrivelse:

Jens Breinholt som er forfatter til bogen Pølsemageri fra 2013 er nu udkommet med en spændende bog som han har kaldt Nordisk Charcuteri. I bogen tages udgangspunkt er traditionelle nordiske tilberedningsmetoder indenfor spegning, fermentering, røgning og syltning af fisk og kød.

Efter en gennemgang af de basale teknikker indeholder bogen en lang række af gode tradionelle opskrifter:

  • Rimmet fisk
  • Gravad fisk
  • Ræset fisk
  • Fiskebacon
  • Bakskuld
  • Koldrøget fisk
  • Varmrøget fisk
  • Røget fiskerogn
  • Saltsild, kryddersild
  • Klipfisk, stokfisk
  • Edikesyltning af kød
  • Koldmarineret svinekød
  • Oksekød tilberedt som vildt
  • Syltet gås
  • Stegte sild i eddike
  • Langelandsk rullepølse
  • Norske kødruller
  • Ærø rullepølse med indlagt mørbrad
  • Sprængt svinekam og sprængt tunge
  • Sprængt kalve- og oksebryst
  • Pastrami
  • Koldrøget kalveyderlår
  • Letrøget vildand
  • Røget flæsk og bacon
  • Hamburgerryg
  • Svensk juleskinke
  • Røget og langstidstørret kød
  • Røget svinemørbrad
  • Røget gåse- og andebryst
  • Koldrøget dyrekød og lam
  • Røgning, fermentering og spegning af skinker , lammekøller og vildt
  • Westfalsk spegeskinke
  • Medister i forskellige variationer
  • Prinskorv (finere pølser af svine- og oksekød)
  • Fermenteret og røget stegepølse
  • Smalle indmadspølser med lever
  • Surpølser
  • Brede koge- og stegepølser
  • Schweitser kødpølse
  • Kødpølser i andre varianter
  • Syltepølse
  • Spegepølser
  • Bolonske spegepølser med vin
  • Fjerkræ, fiske og skaldyrpoølser
  • Krebsepølse
  • Fiskepostejer
  • Piroq og foloren fisk
  • Skaldyrpostejer
  • Fiskepostejer med indlagt filet af fisk
  • Farseret gedde, karpe og fiske ballotiner
  • Fiskeriletter
  • Brandade
  • Forloren fugl, forloren hare
  • Harepostej
  • Hønseleverterrine
  • Duepostejer, skinkepostejer
  • Galatiner og ballotiner af fjerkræ
  • sylte, confits og pulled meat
  • Patéer, panade, gratin, mousseline........

 Sideantal: 197

Kom og få inspiration til hjemmerøgning

Vi afholder vores populære røgekursus i Tommerup

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail