Dutch Oven Valhal

1415368931_Dutch-oven-valhal-DO-
Produkt nummer: 204301

Pris: DKK 375,00 inkl. moms
stk.

Beskrivelse:

Gryde og bageovn i et
Dutch Oven støbejernsgryder er skønne til simre bålmad og bålbagning, og gryderne har en historie, der går langt tilbage. En Dutch Oven bliver også kaldt for cowboygryde, hollændergryde eller hollandsk ovn. Det er det helt perfekte valg, hvis du leder efter en solid bålgryde.

Valhal Outdoor støbejernsserie er den nye flotte serie af bålgryder og bålpander i lækkert støbejern, som holder for livstid. 

Der er plads til, at du kan lægge gløder på låget for at få overvarme til bagningen, og grydernes tre ben sikrer, at der kan ligge gløder under bunden for at give undervarme.


Tip før brug
Før du bruger din dutch oven første gang - varmer du gryden rigtig godt igennem over et bål med låget liggende ved siden af, og så smører du gryden ind i madolie et par gange. Det bedste er faktisk almindelig rapsolie.

Rengøring af din Dutch Oven
En Dutch Oven rengøres med varmt vand og børste, vedligeholdes med almindelig madolie og opbevares tørt. 


Undgå syrlige madvarer

Ligesom andre støbejernsgryder skal du helst ikke lave meget syrlige madvarer, som f.eks. rabarbergrød i en Dutch Oven. Du skal heller ikke lade resten af f.eks. tomatgryderetter stå i gryden til dagen efter.

Vi har Dutch Oven i flere størrelser: 3 liter, 5 liter, 8 liter, 13 liter og 18 liter. Bemærk at 5 liters modellen har lidt højere ben end de andre.

(5 liter modellen ses på det nederste billede)


Vægt på gryderne kan ses af følgende:

3 liter DO:      5,0 kg

5 liter DO:      7,5 kg

8 liter DO:      8,5 kg

13 liter DO:   14,8 kg

18 liter DO:   17,8 kg

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag tilbud, nyheder tips & tricks direkte til din mail